Agenda

Browse the agenda to see what's in store at CJU! Use the filters below to narrow your search and click on an event listing to read more information.

Filter by:

  • Networking
  • Session
  • Training
  • Clear Filter
Monday, September 9
1:00 PM
Early Event Check-In

6 hours | Lobby

Skip the crowds and pick up your badge and attendee bag when you check in early for CJU.
Monday 9
1:00 PM - 7:00 PM
1:30 PM
Networking
Dedicated Meeting Space

2 hours, 30 minutes | Reagan Room | Rodney's | The Roundhouse Foyer & Patio

Sponsored tables, lounges, and patios will be open for private meetings as scheduled in the CJ Universe.
Monday 9
1:30 PM - 4:00 PM
1:30 PM
Networking
The Zone

2 hours, 30 minutes | Santa Barbara Ballrooms

This central location for meetings is open throughout the event. With over 1,000 attendees at CJU24, The Zone makes it easy to find a time and place for meetings that fit everyone’s schedule.
Monday 9
1:30 PM - 4:00 PM
4:00 PM
Session
Session

30 minutes | San Rafael

Details to come soon
Monday 9
4:00 PM - 4:30 PM
4:30 PM
Networking
Welcome Happy Hour Hosted by Hi Energy Agency

1 hours | The Set, Hilton Bar / Front Lawn

Join us for a drink at what’s sure to be the warmest welcome to CJU ever! Mix and mingle with friends old and new at The Set bar at the Hilton Santa Barbara.
Monday 9
4:30 PM - 5:30 PM
Tuesday, September 10
7:00 AM
Breakfast

1 hours, 45 minutes | Plaza Del Sol

Enjoy a hearty breakfast in the Plaza del Sol before a full day of networking and learning.
Tuesday 10
7:00 AM - 8:45 AM
7:00 AM
Networking
Dedicated Meeting Space

1 hours, 45 minutes | Reagan Room | Rodney's | The Roundhouse Foyer & Patio

Sponsored tables, lounges, and patios will be open for private meetings as scheduled in the CJ Universe.
Tuesday 10
7:00 AM - 8:45 AM
7:00 AM
Event Check-In

2 hours, 15 minutes | Lobby

Pick up your badge and attendee bag when you check in for CJU.
Tuesday 10
7:00 AM - 9:15 AM
8:00 AM
Networking
The Zone

45 minutes | Santa Barbara Ballrooms

This central location for meetings is open throughout the event. With over 1,000 attendees at CJU24, The Zone makes it easy to find a time and place for meetings that fit everyone’s schedule.
Tuesday 10
8:00 AM - 8:45 AM
9:00 AM
Session
CEO Welcome: Santi Pierini

15 minutes | Grand Ballroom

Join us for a powerful opening session at CJU24! CJU kicks off with an inspiring welcome message from our CEO, Santi Pierini, as he shares CJ’s blueprint for amplifying performance marketing beyond channel limitations. Learn how CJ is strategically investing to connect, amplify, and grow your business across all channels, buying stages, and international borders.
photo of Santi Pierini
Santi Pierini
CEO, CJ
Tuesday 10
9:00 AM - 9:15 AM
9:15 AM
Session
Amplify Beyond Showcase

30 minutes | Grand Ballroom

Picking up the themes from Santi's welcome, experience the vision firsthand in the Amplify Beyond Showcase. CJ's heads of Product, Engineering, and Data Science will be there to personally present the CJ product and technology innovations to reinforce our commitment to driving meaningful, multi-faceted growth for our clients at every step of the journey.
photo of Aruna Bhagtani
Aruna Bhagtani
VP, Product Development
photo of Josh Peterson
Josh Peterson
VP, Data Science & Analytics
photo of Marin Sarbulescu
Marin Sarbulescu
VP, Engineering
Tuesday 10
9:15 AM - 9:45 AM
9:30 AM
Event Check-In / Info Desk

7 hours, 45 minutes | Santa Barbara Foyer

Pick up your badge and attendee bag when you check in for CJU. Once registration is over, this desk will remain open for any general event questions.
Tuesday 10
9:30 AM - 5:15 PM
9:45 AM
Session
Guest Keynote: The Innovator's Dilemma: Navigating our AI Future with Zack Kass

40 minutes | Grand Ballroom

Zack Kass, Futurist and Former Head of Go To Market at OpenAI, will discuss the transformative power of artificial intelligence in this inspiring and actionable keynote. He’ll share lessons from the frontlines of AI strategy and implementation, practical approaches to future-proofing your business in an AI-driven world, and how innovators can turn the challenges of AI into opportunities.
photo of Zach Kass
Zach Kass
Futurist
Tuesday 10
9:45 AM - 10:25 AM
10:30 AM
Networking
Dedicated Meeting Space

6 hours, 30 minutes | Reagan Room | Rodney's | The Roundhouse Foyer & Patio

Sponsored tables, lounges, and patios will be open for private meetings as scheduled in the CJ Universe.
Tuesday 10
10:30 AM - 5:00 PM
10:30 AM
Networking
The Zone

6 hours, 30 minutes | Santa Barbara Ballrooms

This central location for meetings is open throughout the event. With over 1,000 attendees at CJU24, The Zone makes it easy to find a time and place for meetings that fit everyone’s schedule.
Tuesday 10
10:30 AM - 5:00 PM
12:00 PM
Lunch

1 hours, 30 minutes | Front Lawn

Refuel from a packed morning by enjoying lunch in a beautiful setting.
Tuesday 10
12:00 PM - 1:30 PM
1:00 PM
Growth Expo Set-up

1 hours | Roundhouse Restaurant

Tuesday 10
1:00 PM - 2:00 PM
1:00 PM
Training
Demo
Discovery Lab

3 hours | Sierra Madre

Join us in the Discovery Lab for small-group trainings led by CJ experts and partners covering affiliate tactics and strategies. Each training will be available on a first-come, first-serve basis. The Discovery Lab is also a great place to speak 1:1 with a member of CJ's Client Support team! They will be available during the Discovery Lab's open hours to meet with clients on a drop-in basis.
Tuesday 10
1:00 PM - 4:00 PM
1:30 PM
Session
Beyond Likes: Data-Driven Strategies to Crush Your Influencer Marketing

30 minutes | San Rafael

Forget follower counts! This session shows what’s possible with the performance marketing channel’s unparalleled transparency and rich data insights. Learn how to leverage this data to make informed decisions about your influencer partnerships and optimize your campaigns for maximum impact. Based on real-world case studies, see how brands are partnering with industry leaders like CJ to refine their influencer strategies, harness the power of data, and achieve measurable results.
photo of Bre Rodriguez
Bre Rodriguez
Account Director, CJ Influence
photo of Martina Vignolini
Martina Vignolini
Global Affiliate Marketing Sr. Manager
Tuesday 10
1:30 PM - 2:00 PM
2:00 PM
Networking
Growth Expo

2 hours, 30 minutes | Roundhouse Restaurant/Foyer/Lobby

Growth starts with the right partners, and the Growth Expo is the place to meet the publishers, advertisers, and partners that are driving affiliate’s growth in the US and global markets.
Tuesday 10
2:00 PM - 4:30 PM
2:30 PM
Session
Advertiser
Agency
Publisher Spotlight Stage

1 hours, 30 minutes | The Set or The Roundhouse

Come meet your next partner at our Publisher Spotlight Stage. Publishers will be taking to the stage to share their business model and strategies. Could this be the beginning of a beautiful relationship? We think YES!
Tuesday 10
2:30 PM - 4:00 PM
4:30 PM
Break

30 minutes

Tuesday 10
4:30 PM - 5:00 PM
5:00 PM
Networking
The Beach Party

2 hours | East Beach

Meet us at the beach! A party on the sand is the ideal way to finish out the first full day of the conference. Kick off your shoes and enjoy drinks, small bites, and local entertainment as you watch the beautiful Santa Barbara sunset.
Tuesday 10
5:00 PM - 7:00 PM
Wednesday, September 11
7:00 AM
Networking
Rise and Shine Meditation

1 hours | Front Lawn

Lean into the early morning quiet with a guided group meditation. Space is limited.
Wednesday 11
7:00 AM - 8:00 AM
7:00 AM
Breakfast

1 hours, 45 minutes | Plaza Del Sol

Enjoy a hearty breakfast in the Plaza del Sol before a full day of networking and learning.
Wednesday 11
7:00 AM - 8:45 AM
7:00 AM
Networking
Dedicated Meeting Space

10 hours | Reagan Room | Rodney's | The Roundhouse Foyer & Patio

Sponsored tables, lounges, and patios will be open for private meetings as scheduled in the CJ Universe.
Wednesday 11
7:00 AM - 5:00 PM
8:00 AM
Event Check-In / Info Desk

9 hours | Santa Barbara Foyer

Pick up your badge and attendee bag when you check in for CJU. Once registration is over, this desk will remain open for any general event questions.
Wednesday 11
8:00 AM - 5:00 PM
8:00 AM
Networking
The Zone

9 hours | Santa Barbara Ballrooms

This central location for meetings is open throughout the event. With over 1,000 attendees at CJU24, The Zone makes it easy to find a time and place for meetings that fit everyone’s schedule.
Wednesday 11
8:00 AM - 5:00 PM
9:00 AM
Session
Beyond Promotions: Aligning Performance Marketing with Business Goals for Hyper Growth

30 minutes | San Rafael

Ready to unlock explosive growth? This session empowers you to harness the power of performance marketing as your growth engine. We'll show you how to shift the focus from channels to challenges. Our panel will share their success stories, revealing how they've transformed the conversation within their companies. Discover the evolving messages resonating with C-suite executives about the power of performance marketing.
photo of Lauren Mahurin
Lauren Mahurin
VP, Client Development, CJ
Wednesday 11
9:00 AM - 9:30 AM
9:30 AM
Training
Demo
Discovery Lab

2 hours, 30 minutes | Sierra Madre

Join us in the Discovery Lab for small-group trainings led by CJ experts and partners covering affiliate tactics and strategies. Each training will be available on a first-come, first-serve basis. The Discovery Lab is also a great place to speak 1:1 with a member of CJ's Client Support team! They will be available during the Discovery Lab's open hours to meet with clients on a drop-in basis.
Wednesday 11
9:30 AM - 12:00 PM
10:00 AM
Session
First-Party Data: The Key to Driving Growth in a Challenging Landscape

30 minutes | San Rafael

First-party data acquisition is no longer optional - it's essential. With rising growth targets and the end of third-party cookies, having a robust first-party data strategy is key to reaching your customers and achieving your goals. This session equips you with the strategies and programs needed to thrive in this new environment. Whether you're in real estate, finance, auto, retail, travel, or beyond, this session is for you! Learn how businesses of all types are overcoming growth challenges with effective first-party data strategies.
photo of Alexander Higson
Alexander Higson
Group Director, CJ Leads
photo of Simon Delaney
Simon Delaney
CEO, Databowl
Wednesday 11
10:00 AM - 10:30 AM
11:30 AM
Lunch

1 hours, 30 minutes | Plaza Del Sol

Refuel from a packed morning by enjoying lunch in a beautiful setting.
Wednesday 11
11:30 AM - 1:00 PM
1:00 PM
Session
Building Brand Loyalty with Niche Influencers

45 minutes | San Rafael

Details to come soon.
Wednesday 11
1:00 PM - 1:45 PM
1:00 PM
Training
Demo
Discovery Lab

3 hours | Sierra Madre

Join us in the Discovery Lab for small-group trainings led by CJ experts and partners covering affiliate tactics and strategies. Each training will be available on a first-come, first-serve basis. The Discovery Lab is also a great place to speak 1:1 with a member of CJ's Client Support team! They will be available during the Discovery Lab's open hours to meet with clients on a drop-in basis.
Wednesday 11
1:00 PM - 4:00 PM
2:00 PM
Session
Navigating the Incrementality Challenge of Media Mix Models and Affiliate Measurement

30 minutes | San Rafael

Tired of affiliate marketing getting undermined by budget allocation models? This session tackles a growing challenge: Media Mix Models (MMMs) often misunderstand the true value of affiliate marketing. While MMMs aim to give a complete picture of marketing spend, their assumptions often clash with how affiliate programs actually work. This can lead to questioning the channel's impact, incrementality and growth potential. But fear not! Drawing on extensive research and client discussions, CJ's Colin Johnson and Tomas Saulsbury-Hunter will unveil strategies to navigate these measurement hurdles. This session is packed with practical info to make sure affiliate marketing gets the recognition it rightfully earns.
photo of Colin Johnson
Colin Johnson
Director, Data Science & Client Analytics, CJ
photo of Tomas Saulsbury-Hunter
Tomas Saulsbury-Hunter
Managing Director, Agency, CJ
Wednesday 11
2:00 PM - 2:30 PM
3:00 PM
Session
Reaching Beyond: How AI is Expanding and Creating New Opportunities in Performance Marketing

45 minutes | San Rafael

Come learn how AI is turbocharging performance marketing and unlocking new revenue potential! This session isn't just about theory - it's a deep dive into how cutting-edge marketing minds are leveraging AI to supercharge marketing and digital campaigns. Showcasing real-world examples, we'll pull back the curtain on how AI has been implemented for real results. You'll see firsthand how AI can optimize performance, personalize experiences, and understand why the performance channel is the place to harness AI's possibilities.
photo of Stacey Georgoulis
Stacey Georgoulis
Sr. Director, Solutions & Strategic Partnerships, CJ
photo of Rob Berrisford
Rob Berrisford
Founder, Affiliate.ai
Wednesday 11
3:00 PM - 3:45 PM
5:30 PM
Networking
Cocktail Hour & 1/2 hosted by IHG Hotels & Resorts

1 hours, 30 minutes | Front Lawn

Wednesday evening's Cocktail Hour & ½ will jump-start your evening of networking and fun. Enjoy a signature cocktail and kick off the evening with your fellow marketers on the front lawn of the host hotel.
Wednesday 11
5:30 PM - 7:00 PM
7:00 PM
Networking
CJU Awards Dinner

2 hours | Plaza Del Sol

Join us under the stars at the CJU Awards Dinner. Raise your glass and enjoy the excitement as we recognize advertisers, publishers, and agencies chosen for their outstanding network performance.
Wednesday 11
7:00 PM - 9:00 PM
9:00 PM
Networking
After Party

4 hours, 30 minutes | Grand Ballroom

You won't want to miss this year's After Party where you can unwind, toast a drink or two with new partners, and cut loose on the dance floor.
Wednesday 11
9:00 PM - 1:30 AM
11:00 PM
Networking
Late Night Food Court

3 hours | Hilton Parking area outside Grand Foyer

Stop by for a late-night bite from one of our street food vendors outside the After Party.
Wednesday 11
11:00 PM - 2:00 AM
Thursday, September 12
7:00 AM
Networking
Dedicated Meeting Space

3 hours, 30 minutes | Reagan Room | Rodney's | The Roundhouse Foyer & Patio

Sponsored tables, lounges, and patios will be open for private meetings as scheduled in the CJ Universe.
Thursday 12
7:00 AM - 10:30 AM
8:00 AM
Breakfast

2 hours | Plaza Del Sol

Enjoy a hearty breakfast in the Plaza del Sol before wrapping up meetings and goodbyes.
Thursday 12
8:00 AM - 10:00 AM
8:00 AM
Info Desk

2 hours, 30 minutes | Santa Barbara Foyer

Stop by with any questions throughout the morning.
Thursday 12
8:00 AM - 10:30 AM
8:00 AM
Networking
The Zone

2 hours, 30 minutes | Santa Barbara Ballrooms

This central location for meetings is open throughout the event. With over 1,000 attendees at CJU24, The Zone makes it easy to find a time and place for meetings that fit everyone’s schedule.
Thursday 12
8:00 AM - 10:30 AM
×

CHECK BACK OFTEN FOR NEW EVENTS AND UPDATES

Zack-Kass (1)
GUEST KEYNOTE
Meet Your Guest Keynote: Zack Kass

Zack Kass has spent over 14 years in AI with companies like Figure Eight, Lilt, and OpenAI and has been an AI advisor to top brands such as Coca-Cola and Morgan Stanley. Join us on Tuesday, September 10th at 9:45 AM for “The Innovator's Dilemma: Navigating our AI Future” where Zack will share lessons from the frontlines of AI strategy and implementation.

CJU22-silver-sponsorships-800x534
NETWORKING
Socialize and Expand Your Network

CJU is all about creating and nurturing real connections! Whether you want to find new friends or spend time with old ones, meet and mingle in The Zone, Growth Expo, The Beach Party, Cocktail Hour & ½, and more.

CJU22-a-la-carte-800x577
SESSIONS
Deepen Your Knowledge and Get Inspired

Our in-depth sessions are structured to inform and educate you on the industry’s most pressing topics. Get the latest on affiliate strategies, tracking methods, and what CJ is doing to lead the way. Stay tuned—session content will be announced in July.

CJU22-diamond-sponsorhship-800x533
TRAINING
Level Up Your Skills with Bite-Sized Trainings

If sessions are the content main course of CJU, then the Discovery Lab is the snack drawer overflowing with goodies and fun-size treats! Pop into the Discovery Lab for a 20-minute training (or two!) presented by CJ experts and partners.

Thank you to our #CJU24 Diamond Sponsor!

ATT_Logo